Rólunk pár szó

Mi vagyunk a Beszédes család, a Family Network alapítói.

Imádjuk az életet! Legyen szó a gyerekeinkről, vagy utazásról, vagy akár a munkáról, pénzről. Szeretünk élni!

Korábban nem mindig volt így. Sőt, nem is igazán éltünk. Vagy is, nem a saját életünket éltük...

Mások irányítottak és mondták meg, hogy mi a jó, anélkül, hogy mi magunk rájöttünk volna, hogy NEKÜNK MI A JÓ!

Így van ez nagyon sokunkkal; szeretnénk boldogok lenni, sikeresek, és sok pénzzel rendelkezni, de mégis van valami, ami miatt nem sikerülnek a dolgok. Úgy érezzük, hogy lefele megy a szekér, és nem tudjuk megállítani, vagy csak annyit érzünk, hogy elakadtunk és nem tudunk tovább lépni.

Lehet, hogy egy "jóakaró barát" az, aki megállít mindenben, és ez miatt nem tudsz lépni. Lehet szó magánéleti- és családi dolgokról, vagy a céges ügyekben történik meg, hogy mások irányítanak, vagy a kollégák nem azt csinálják, amit kellene.

Ez miatt rengetegen feladják az álmaikat, céljaikat, és kudarcot vallanak. A kudarctól való félelem a legnagyobb félelem!

Mi ez miatt VÁLTOZTATTUNK! Első körben magunkon. Mi magunk akartunk mások lenni. Változtass Te is! De előtte nézd meg, hogy milyen volt a kezdet... :)

Középosztálybeli család sarja...


Igen, az a kép rólam/rólunk készült. :) (a bal oldali vagyok én... a jobb oldali a tesóm...) Egy középosztálybeli család sarjaként láttam meg a napvilágot. Egész életemben a következő mottó szerint éltünk: "Annyi van, amennyi... vagyis addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér..." Mégis elmondhatom, hogy boldog gyerekkorom volt, amit köszönhetek a Szüleimnek és a Testvéremnek!

Egy tipikus középosztálybeli (minden negatív megjegyzés nélkül) család voltunk; nyáron egy nyaralás, egész évben a meló. Vagyis... ezt éltem meg gyermekként. Imádom, tisztelem és becsülöm a szüleimet, hogy megadták azt, amire szükségünk volt. Örökké hálás leszek nekik, hogy mindig a jóra neveltek, és azt tanították, hogy becsületes legyek minden pillanatban az életben. Megtanították továbbá azt is, hogy munka nélkül nincs eredmény. Ez a gondolat és programozás végigkísért egészen a 30-as éveim kezdetéig.

Diploma ide vagy oda, az az alkalmazotti modell, amit anno láttam, mára már elégtelennek és idejemúltnak bizonyult, mivel azzal a szemlélettel ma nehezen boldogulna az ember. Hiába szerettem bejárni dolgozni, egyszerűen az élet felgyorsulása, az online világ lehetősége egyszerűen nagyobb teret és perspektívát kínál egy céges munkahelynél.

Ezért el kellett komolyan gondolkodnom a jövőt illetően. Sajnos, a gondolkodásom gyorsabban változott, mint én azt akartam volna, miután egy váratlan tragikus esemény gyökereiben változtatta meg a gondolkodásomat, és egyben az életemet.


Tehát; az alkalmazotti létet éltem meg egészen 30 éves koromig (a szüleim állami cég alkalmazottai voltak, és én is ezt láttam megfelelőnek), amikor édesanyám hirtelen halála rádöbbentett arra, hogy az élet nagyon rövid! Láttam egy életet elmúlni úgy, hogy nem a saját céljait valósította meg, hanem más céljaiért küzdött egész életében! Úgy élt, mintha sose halna meg, és úgy halt meg, hogy valójában sosem élt. Vagy csak nagyon kevés ideig élhette a saját céljainak megfelelő életet...

Mivel az édesanyámról van szó, mélyen érint a mai napig is ez a dolog, mert egy angyal volt ő a Földön; de az univerzum törvényei nem kegyelmeznek senkinek! Sajnos, nekem sem, de Neked sem! Elmúlik az idő a fejünk felett, ha akarjuk, ha nem; DE!!! NEM MINDEGY, HOGY HOGY ÉLSZ ÉS MIT HAGYSZ HÁTRA! Ez volt az a gondolat, amely Édesanyám után megmaradt, talán a legfontosabb dolog!

Eldöntöttem, hogy meg fogok tudni minden olyan fontos kulcsadatot az ember egészsége és a szellemi fejlődése kapcsán, amely az egészségünket szavatolja, és amely segít megelőzni és legyőzni a betegségeket! Legyen ez szellemi vagy fizikai testre vonatkozó adat.

Eldöntöttem, hogy ezt a TUDÁST és az ADATOKAT megosztom másokkal is, hogy MINÉL TÖBB EMBERNEK TUDJAK SEGÍTENI minőségi életet élni!

Ma már alkalmazhatatlan vagyok, mert annyi tudást és adatot gyűjtöttem, hogy SZABADABB VAGYOK, mint valaha!

A szabadság nem az, ha anyagilag független vagy és nem csörög reggel a vekker. Ez csak egy része lehet a szabadságnak!

A VALÓDI SZABADSÁG a SZELLEMI SZABADSÁG, amikor azt csinálod, amit TE AKARSZ, MÁSOK elnyomása nélkül, mások véleményét nem figyelembe véve! Ennek eredménye lehet az anyagi függetlenség vagy időbeli szabadság, és nem fordítva.

Ha a magánéletben akarsz célokat elérni, keress meg, mert tudok olyan adatokat mutatni, amelyekkel megvalósíthatod a céljaidat!

Ha cégvezetőként, vagy csapatvezetőként keresel válaszokat, akkor pláne keress meg, mert ezen múlik vagy bukik az anyagi sikered, ezáltal az életed!
A kérdés, hogy jössz vagy maradsz? A saját céljaidat valósítod meg, vagy másokét? Valós adatokkal vagy romlottakkal? (paradicsomleves.)

A döntés a Tiéd!

De ne feledd! Az az igaz, ami Neked az igaz! Mindegy mit mondasz magadnak, az lesz az igaz!

Az lesz, amit Te szeretnél.

Üdvözlettel,

Beszédes Árpi